Ann Kristin Sekkingstad

DNCF registrert helse Coach og Sertifisert yogalærer gjennom Yoga Works Alliance. Yoga gir meg frihet i kroppen, tankene og følelsene mine og det har resultert i mer glede og energi i hverdagen. Jeg er sertifisert yogalærer gjennom Yoga Works Alliance (kombinasjon av Ahtanga, Lyengar og Vini-yoga)

Jeg underviser yoga med fokus på trygghet, alignment og tilpassning i stillingene. Jeg ønsker å dele min lidenskap for yoga fordi det har hjulpet meg til å få mer harmoni og balanse i livet. Jeg er takknemlig for å få være med å dele yoga for å fremme god helse til mennesker.

Anne Smith

Yoga er for meg en livsstil, et verktøy for et bedre liv. Når jeg praktiserer yoga gir det meg en mulighet for å sjekke inn med meg selv, for å kjenne etter hva som foregår både i hodet og kroppen, for å sortere tankene og å finne ut hva som er viktig og hva som ikke er det.

Yogaen hjelper meg å akseptere det som er. Gjennom yogaen skaper vi en forbindelse til vårt virkelige selv og til hverandre, til det som vi alle har felles.

Jeg er sertifisert Vinyasa-, Hot- og Yin yoga lærer.

Cecilie Bartnes

Cecilie er en engasjert og dedikert yogalærer og har undervist yoga på full tid fra 2014. Hun underviser ulike stiler, fra Vinyasa Flow til Restorative Yoga.
Yoga er for alle, og hun gjør sitt ytterste for at alle skal være komfortable i egen kropp og eget sinn når de er på matten. Hun ønsker at kundene opplever den unike følelsen av ro, energi & balanse som yoga & meditasjon gir. For Cecilie er yoga det som gir livet hennes frihet, ro, energi, glede & balanse.
Cecilie har sertifiseringer og utdanninger fra Safe Education, Just Breathe Movement, Les Mills, MediYoga International, og YogaMedicine by Tiffany Cruickshank.

Tonje Bølge Tveit

Tonje er utdannet sykepleier. Ble i 2016 utdannet MediYoga-instruktør og coach i stress og utbrenthet fra MediYoga International, samt kurset i MediYoga-kidz. Utdannet Restorativ yogalærer i 2019. Hun er medlem av PiYonér som tilbyr piano-yoga (musikalske yogatimer) til grupper som har behov for ekstra samspill, kultur og aktivitet. Ved siden av å jobbe som instruktør studerer hun for å bli MediYoga terapeut- og lærer.
Jeg har praktisert ulike yogaformer i over 10 år, men de siste årene har fokuset vært på MediYoga- og Restorativ yoga.  Jeg har selv fått erfare virkningen av yogaens enkle, men svært kraftfulle øvelser på egen kropp og brenner for å lære teknikkene videre. Både egenerfaring og forskning viser at yoga kan være et svært godt verktøy for økt ro, helse og tilstedeværelse.
Som instruktør engsjerer jeg meg for at alle skal kunne gjøre yoga. Uansett alder og livssituasjon.
Jeg gleder meg til å møte deg på matten. Hjertelig velkommen til myk og rolig yoga!