Ann Kristin Sekkingstad

DNCF registrert helse Coach og Sertifisert yogalærer gjennom Yoga Works Alliance. Yoga gir meg frihet i kroppen, tankene og følelsene mine og det har resultert i mer glede og energi i hverdagen. Jeg er sertifisert yogalærer gjennom Yoga Works Alliance (kombinasjon av Ahtanga, Lyengar og Vini-yoga)

Jeg underviser yoga med fokus på trygghet, alignment og tilpassning i stillingene. Jeg ønsker å dele min lidenskap for yoga fordi det har hjulpet meg til å få mer harmoni og balanse i livet. Jeg er takknemlig for å få være med å dele yoga for å fremme god helse til mennesker.

 

 

 

 

Anne Smith

Yoga er for meg en livsstil, et verktøy for et bedre liv. Når jeg praktiserer yoga gir det meg en mulighet for å sjekke inn med meg selv, for å kjenne etter hva som foregår både i hodet og kroppen, for å sortere tankene og å finne ut hva som er viktig og hva som ikke er det.

Yogaen hjelper meg å akseptere det som er. Gjennom yogaen skaper vi en forbindelse til vårt virkelige selv og til hverandre, til det som vi alle har felles.

Jeg er sertifisert Vinyasa-, Hot- og Yin yoga lærer.

Astrid Titlestad Sandbakk

Astrid er yogalærer innen gravidyoga, barselyoga og MediYoga. Jeg er også babymassasjeinstruktør. Til daglig jobber jeg også som bioingeniør på et akuttlaboratorie på Haukeland Sykehus. Og jeg synes det er veldig spennende å kunne kombinere min medisinske bakgrunn med yoga, da disse to komplementerer hverandre på en veldig god måte.

Mine yogautdanning er fra Just Breathe, HiYoga, MediYoga og Norsk Babymassasje Skole.

Det er viktig for meg at øvelsene vi utfører er trygge og skånsomme, og jeg bruker mye tid på å kvalitetssikre dette med helsefaglig utdannet personell. Nå ønsker jeg å dele min kompetanse og mine erfaringer med deg.

 

 

 

 

Signe Schineller

Signe har praktisert yoga siden 2008 og har sin yogautdannelse (200 TTC) fra India sertifisering i Ashtanga Yoga gjennom Yoga Alliance. Raushet, aksept og glede inngår i Signes klasser. Hun underviser i yin, vinyasa, yoga core og ashtanga modifisert. 

I yogaen sjekker mann inn i seg selv. Tillater seg selv å ta en pause fra stress og alle distraksjonene vi ellers omgir oss med. Yogaen gir rom for å være den man er og gir den enkelte muligheten for å åpne opp for å utforske kropp og sinn. 

“Yoga har vært en reise i meg selv. Om meg selv. Og om meg selv i møte med andre.”